Nieuwe artikels komen eraan!

Dag lieve vrouwen,

Mijn laatste blog heb ik geschreven afgelopen zomer en nu zitten we al in de winter…wat is er gebeurt?
Nou niks speciaals, maar ik had deze tijd wel nodig en ik heb die ook gebruikt, maar ik kan wel zeggen dat er nieuwe artikels aankomen binnenkort! 

Het Bijbels vrouw zijn is wel iets wat ik belangrijk vind en waarover heel veel verwarring is tegenwoordig. Wat is een Godvrezende vrouw? Wat is echte en Bijbelse vrouwelijkheid?
De feministen zitten niet stil, dat konden we wel merken aan hun mars zogezegd voor vrouwen afgelopen 21 januari…Maar dit is niet hoe God de vrouw geschapen heeft!
De vrouw is mooi en uniek geschapen, dat kan je ook lezen in mijn reeks artikels hier over ‘de rol van de vrouw’ en pas als we onze vrouwelijkheid Bijbels gaan ontdekken komen we ook echt tot ons doel en vinden we die vreugde en voldoening in ons vrouw zijn. 
Heb je de reeks artikels over de rol van de vrouw hier nog niet gelezen dan wil ik je aanmoedigen die ook te lezen en eventueel te delen op je social media.
We komen niet op voor vrouwen door een protestmars maar door te kijken naar Gods Woord en dat te gaan (voor)leven. God heeft namelijk het beste met ons voor en de Bijbel heeft ons vrouwen heel veel te zeggen.
Zoek je echte vrouwelijkheid? Zoek die dan in Gods Woord de Bijbel. Zoek je goede rolmodellen? Bestudeer dan de Godvrezende vrouwen in de Bijbel.
En ik ga ook samen met jullie op zoek en laten we elkaar aansporen en bemoedigen als zussen in de Heer en groeien als deugdelijke vrouwen.

Heel binnenkort komen er dus weer een reeks artikelen aan over de vrouwen van de Bijbel en ik begin met één of meerdere artikels over het hart, de Bijbel spreekt veel over het hart maar wat is je hart eigenlijk en wat wordt ermee bedoeld? Dat artikel komt hier snel.
En verder hoop ik nog meer boeiende artikels te schrijven, hebben jullie tips en ideeën of misschien onderwerpen? Laat maar een reactie achter en deel het op je social media.

Gods zegen en tot heel snel!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s